.

skola imorgon?
jag vet inte om jag orkar. jag har inte varit i skolan på 2 veckor. jag ligger efter i ALLA ämnen. det suger så fett hårt. och eftersom jag redan gått om ett jävla år så vägrar jag att gå om ett till. jag vet inte vad man kan göra åt skolan? vad kan jag göra? jag måste prata med min mentor. jag ska försöka få in en tid med honom så snart som möjligt. usch vad jag hatar skolan.

make me smile

min pojkvän säger alltid att det är äckligt att vara smal att det är fult när benen syns genom skinnet. folk säger att jag är smal, äcklas min pojkvän? jag tycker det är vackert när benen syns och när armarna är smala och fina. jag älskar det. men jag är fet fet fet fet fet fet fet...



om det btw är någon som vill
 prata med mig eller bara kontakta
 mig så kan ni mejla på
[email protected]
eller adda mig på msn.


vila i frid älskade älskade du<3

min dator har vart helt jävla cp. så jag har inte kunnat blogga. :(
men jag har nyss förlorat en vän. inte en så jätte nära vän, men hon var ändå en vän.
hon tog livet av sig. hon hängde sig i sitt rum den 6/11
hon hade en djup depression och hon kunde inte ta sig ur den. jag har fått samma diagnos som henne. samma djupa depression, samma mediciner mot den, samma läkare, samma sjukhus. det är hemskt. det kunde ha varit jag. vissa dagar vill jag att det ska vara jag.
efter hennes självmord mådde jag så himla dåligt, 1 miljon tankar far igenom mitt huvud. jag har legat inne på psyk och gråtit och gråtit. jag hatar det! och jag hatar mig själv! jag hatar mig själv så jävla mycket! hade det inte vart en anonym blogg hade jag aldrig skrivit allt det här. ingen utan ni mina läsare vet egentligen vad som händer i min hjärna.
bloggar mer senare!


RSS 2.0